Webáruház készítés ingyen - Boltaneten.hu  
Hogy a nagy nap, Örök Emlékké váljon!
Bemutatkozás
Üdvözöljük!

Köszönjük, hogy felkereste webáruházunkat! 
Győriné Steidl Henrietta vagyok. Férjemmel, Győri Gáborral együtt 2009 óta szépségszalont üzemeltetünk Sárbogárd belvárosában. Eleinte hobbynak indult, és saját vendégkörünk számára készítettünk leginkább esküvőre ajándékozható tárgyakat.  Ma pedig már szeretnénk ha bárki számára elérhetőek lennének termékeink. Mindegy, hogy valaki a saját esküvőjére szeretne tőlünk vásárolni, vagy csak nászajándékot keresgél, megtalálja nálunk az egyedi megoldást. Az ifjú párnak garantáltan örök emlék lesz!
 Gyakorlatilag bármit elkészítünk, amit csak megálmodnak. Különböző díszítési technikákat ötvözünk, így  kézi gravírozás által lehet még személyre szólóbbá tenni a tárgyakat. 
Számtalan megrendelésen, és elégedett ügyfélen vagyunk túl. Webáruházunk külső megjelenésében és árukínálatában egyaránt folyamatosan fejlődik, és időről - időre újabb  akciókkal és mindig kedvező árakkal várja vásárlóit, ezért érdemes rendszeresen felkeresni. Célom, hogy minél több elégedett és visszatérő megrendelőre tegyünk szert, ezért rugalmasan, pontosan, a megrendelőink igényeit mindig szem előtt tartva dolgozunk. 
Ön megálmodja, mi megvalósítjuk! 

Tiszteljen meg Ön is bizalmával , és -vásároljon nálunk.
A Boltaneten.hu ingyen webáruház szolgáltatás technikai hátterét a BITBULL Kft. biztosítja.
Amennyiben úgy gondolja, hogy a webáruház működése jogsértő, kérjük jelezze nekünk!